Kurs i lov- og avtaleverket

Invitasjon til kurset Lov- og avtaleverket med vekt på omstilling

23-25 februar 2018

Scandic Stavanger Forus, Bjødnabeen 2, 4033 Stavanger

Avdeling 22 i Rogaland har gleden av å invitere til kurs i Lov- og avtaleverket med vekt på omstilling. Kurset avholdes på Scandic Stavanger Forus og begynner fredag kl.18.00 og avsluttes søndag kl. 13.00.

Målgruppen er tillitsvalgte, men kurset er åpent for alle FLT medlemmer.

Endrings- og omstillingsprosesser kan ha både positive og negativer effekter for virksomheter og arbeidstakere, både med hensyn til produktivitet, arbeidsinnhold, trivsel og helse. Om omstilling vil oppleves som belastning eller mulighet av den enkelte, avhenger av faktorer som selvbestemmelse, medvirkning og faglig utvikling.

En av oppgavene til tillitsvalgte er medvirkning i de prosesser som iverksettes for å endre forhold på arbeidsplassen. Denne medvirkningen er beskrevet i avtaleverket, ikke bare som en rett til å være med i planlegging, men også som en plikt. Dette kurset skal gi våre tillitsvalgte faglig ballast og trygghet til å kunne delta aktivt i omstillingsprosesser på arbeidsplassen – med kunnskap om gjeldende lov- og avtaleverk.

Hovedtema for kurset er omstillinger, permitteringer, oppsigelser og endringsoppsigelser. Veileder fra FLT sentralt.

Vennligst bestill reise på billigste måte, og ta vare på kvitteringer, som må leveres til undertegnede, sammen med ferdig utfylt reiseregning.

Invitasjon og program (PDF)

Påmelding  gjøres med å trykke på gult felt på venstre side på våre nettsider www.flt22.org innen 1. februar 2018. Vel møtt!

Reiseregning:
Bruk Skjema for reiseregning PDF for å dokumentere og få refundert dine utgifter.
Fylles ut og signeres, sendes i lag med alle vedlegg til kasserer@flt22.org