Sommertematur 2016 for seniorgruppen

FLT Seniorgruppe Avd. 22 i Rogaland

Referat fra sommertematuren til Hølland Gård på Ogna og lunsjbuffe på Sirevåg Konferansesenter onsdag 11.mai 2016.

Bussen gikk fra Eiganes og vi dro via Lura og Bryne til Hølland Gård på Ogna. Gården viste seg å være et fantastisk gartneri som lå godt i live imellom fjellene.

høllandgartneri

Vi var 30 medlemmer med på turen og vi fikk en grei mottakelse av eierne av gartneriet Mona og Rune Moi. De hadde i flere år opparbeidet og fornyet gården som hadde 3 forskjellige store drivhus hvor alle plantene ble dyrket frem. Foruten vanlig gårdssalg leverte de planter til flere gartnerier i distriktet.

Moi viste oss rundt i de forskjellige avdelingene og vi fikk godt innblikk i hvilke planter som fantes her. Flere av oss handlet endel planter og det ble trangt om plassen i bussen på veien videre.

Vi kjørte til Sirevåg hvor det ventet en nydelig buffe med tilbehør på Sirevåg Konferansesenter. Denne plassen og maten kan anbefales på det sterkeste.

sirevåg_konf

Gode og mette satte vi kursen tilbake til Stavanger og Eiganes hvor vi takket for en fin sommertematur i nydelig sommervær. Leder Petter Gabrielsen ønsket alle en riktig god sommer og at vi møtes igjen på første møte onsdag 14.09.16. Vi kommer tilbake hvem som blir innleder her.

Karl Børge Larsen
Sekretær

PS: Seniorgruppen kommer snart med egen informasjonsside her på flt22.org